مقالات بخاری و هیتر برقی

علت بوی گاز بخاری در حالت شمعک

علت بوی گاز بخاری

بوی گاز بخاری: زنگ خطری که نباید نادیده گرفت!

آیا تا به حال بوی گاز را در خانه یا محل کار خود حس کرده ‌اید؟ اگر چنین است، احتمالاً دچار ترس و نگرانی زیادی شده ‌اید. شمعک بخاری گازی، شعله‌ ای کوچک است که در زیر مشعل اصلی بخاری قرار دارد. وظیفه‌ شمعک، روشن کردن مشعل اصلی بخاری است. در حالت عادی شعله شمعک باید به طور کامل و آبی رنگ بسوزد و هیچ ‌گونه بوی گازی از آن متصاعد نشود. اگر شمعک به درستی کار نکند، گاز به طور کامل نسوخته و به محیط اطراف نشت خواهد کرد.

این گاز (مونوکسید کربن) سمی است و در غلظت‌ های بالا منجر به خفگی و حتی مرگ می شود. همچنین، تجمع گاز در محیط بسته می ‌تواند به یک انفجار بزرگ منجر شود که خسارات جانی و مالی بسیاری به دنبال دارد. طبق آمار سازمان پزشکی قانونی کشور، طی سال های 1400-1403، بیش از 2539 نفر بر اثر مسمومیت با گاز منوکسید کربن جان خود را از دست داده ‌اند. طبق گزارش انجمن ملی پیشگیری از آتش‌ سوزی در ایالات متحده، سالانه حدود 12 هزار مورد آتش‌ سوزی ناشی از نشت گاز در این کشور رخ می ‌دهد.

این آمارها نشان‌ دهنده عمق فاجعه ناشی از نشت گاز و عدم توجه به هشدارهای ایمنی است. در این مقاله، به بررسی علل بوی گاز در حالت شمعک بخاری و چگونگی رفع آن خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید تا از این مسئله مهم آگاه شوید و در صورت بروز مشکل بتوانید اقدامات لازم را برای ایمنی خود و عزیزا‌نتان انجام دهید.

 

بوی گاز در حالت شمعک: یک تهدید جدی برای ایمنی شما

استشمام بوی گاز در منزل، به خصوص هنگام روشن بودن شمعک بخاری، زنگ خطر جدی است که غفلت و بی توجهی به آن، عواقب جبران ‌ناپذیری به دنبال خواهد داشت. در ادامه، با استناد به نظرات کارشناسان آتش ‌نشانی و ایمنی، به بررسی خطرات نشت گاز در حالت شمعک بخاری می ‌پردازیم و راه‌ های پیشگیری از این خطرات را شرح می دهیم.

  • نشانه نشت گاز

یکی از دلایل بوی گاز بخاری می‌ تواند نشت گاز از شمعک باشد. نشت گاز طبیعی (متان) یا گاز مایع (پروپان) بسیار خطرناک است؛ گازهای نشتی، به دلیل خاصیت انفجاری خود با کوچک‌ ترین جرقه ‌ای آتش می گیرند و منجر به حوادث جبران ناپذیری نظیر: انفجار یا آتش‌ سوزی می شوند.

  • مسمومیت با مونو اکسید کربن

در صورت سوخت ناقص گاز، ممکن است مونو اکسید کربن تولید شود. مونو اکسید کربن گازی بی ‌رنگ و بی‌ بو است که به سرعت باعث مسمومیت و حتی مرگ افراد می شود. نشانه ‌های شایع مسمومیت با این گاز شامل: سردرد، سرگیجه، تهوع و خستگی است.

  • مشکلات تنفسی

بوی گاز مشکلات تنفسی متعددی برای افراد، به خصوص برای کسانی که دارای مشکلات تنفسی مانند آسم یا تنگی نفس هستند، ایجاد می کند. بوی شدید گاز به سرعت باعث تنگی نفس، اختلالات تنفسی، افزایش علائم بیماری ‌های تنفسی و کمبود اکسیژن خون می گردد.

علت بوی گاز بخاری در حالت شمعک

مهم ترین دلایل بوی گاز بخاری در حالت شمعک

بوی گاز بخاری در حالت شمعک یکی از شایع ترین مسائلی است که در فصول سرد، هنگام استفاده از بخاری گازی، نگرانی ‌های زیادی را برای افراد ایجاد می کند. این بوی نا خواسته ممکن است نشانه ‌ای از مشکل جدی در سیستم گرمایشی شما باشد که نیاز به توجه فوری دارد.

علت بوی گاز بخاری در حالت شمعک

  1. کثیفی و نقص در سیستم شمعک

اگر سیستم شمعک بخاری به دلیل کهنگی یا نقص در قطعات ممکن است به درستی کار نکند، منجر به نشت گاز می شوند. شمعک کثیف باعث ناقص سوختن گاز می شود، در نتیجه گاز به طور کامل نسوخته و نشت می ‌کند. کثیفی شمعک کاهش راندمان بخاری، آلایندگی محیطی و افزایش مصرف گاز را به همراه خواهد داشت.

  1. نشت گاز از اتصالات

اتصالات ضعیف یا فرسوده در سیستم گاز رسانی همچنین اتصالاتی که به درستی محکم و عایق نشده یا با گذشت زمان فرسوده شده ‌اند، از عوامل مهم نشت گاز هستند. این نشت ‌ها ممکن است بسیار کوچک باشند و فقط زمانی که بخاری در حالت شمعک است، بوی گاز احساس شود.

  1. خرابی شیر کنترل گاز

شیر کنترل گاز، وظیفه‌ ی کنترل جریان گاز به بخاری را بر عهده دارد. اگر این شیر خراب باشد، ممکن است حتی در حالت خاموش بودن شمعک، گاز به بخاری جریان یابد و نشت کند.

  1. مشکلات شلنگ های انتقال گاز

شلنگ های گاز که وظیفه ی انتقال گاز  به بخاری را دارند، ممکن است در طول زمان خراب شوند یا ترک بخورند، همچنین  استفاده از لوله‌ های بی ‌کیفیت یا غیر استاندارد نیز می ‌تواند به نشت گاز منجر شود.

  1. تنظیمات نادرست

تنظیمات نادرست در سیستم گرمایشی، به خصوص در فشار گاز و نسبت هوا به گاز، باعث سوخت ناقص و تولید بوی گاز خواهد شد. یکی از دلایل تنظیمات نادرست نصب غیر حرفه‌ ای یا تعمیرات نامناسب است. برای جلوگیری از مشکلات ناشی از تنظیمات نادرست با کارشناسان ما در واحد پشتیبانی تماس بگیرید.

دلایل بوی گاز بخاری ژاپنی

دلایل کم تر شایع اما مهم بوی گاز بخاری

  • نقص در ترموکوپل

ترموکوپل قطعه‌ ای فلزی در بخاری است که وظیفه ‌ی آن خاموش کردن گاز در صورت خاموش شدن شمعک است. اگر ترموکوپل خراب باشد، گاز حتی بعد از خاموش شدن شمعک به جریان خود ادامه می ‌دهد و نشت می‌ کند.

  • وجود مواد خارجی در مسیر گاز

ممکن است در اثر وجود رسوب‌ ، گرد و غبار یا لانه‌ گزینی حشرات، مسیر عبور گاز در بخاری مسدود شود.  این امر باعث ناقص سوختن گاز و در نتیجه، نشت گاز و انتشار بوی آن در محیط می شود.

  • خرابی در تجهیزات گازسوز

خرابی در شیرهای گاز، رگلاتورها یا سایر تجهیزات باعث نشتی گاز شود و بوی گاز را در محیط استشمام می گردد.

  • تجمع گاز در محیط بسته

این اتفاق معمولاً زمانی رخ می‌ دهد که سیستم تهویه مناسبی وجود نداشته باشد و گاز‌های خروجی از بخاری به طور کامل تخلیه نشوند.

علت بوی گاز بخاری در حالت شمعک

بوی گاز را حس کردید؟ فوراً این کارها را انجام دهید!

استشمام بوی گاز نشانه ‌ای از نشت گاز است که نیاز به اقدامات فوری و جدی دارد. در این قسمت به نقل از کارشناسان آتش ‌نشانی و امداد گاز، اقدامات فوری و ضروری که باید در صورت استشمام بوی گاز انجام دهید را شما آموزش خواهیم داد تا از وقوع حوادث جدی و تهدیدات ناشی از نشت گاز جلوگیری کنید.

  1. فوراً گاز را قطع کنید

به محض استشمام بوی گاز، اولین و مهم‌ ترین اقدام قطع فوری گاز از منبع اصلی است. با یافتن شیر اصلی گاز (معمولاً در نزدیکی کنتور گاز قرار دارد)، آن را به سرعت ببندید و از ادامه نشت گاز جلوگیری کنید.

  1. از روشن کردن وسایل برقی و ایجاد جرقه خودداری کنید

در صورتی که بوی گاز را حس کردید، به هیچ عنوان از وسایل برقی استفاده نکنید و از ایجاد هر گونه جرقه خودداری کنید. کلیدهای برق را خاموش و روشن نکنید. از تلفن‌ های همراه به هیچ وجه استفاده نکنید.

 

  1. محیط را تهویه کنید

برای کاهش غلظت گاز در محیط، فوراً تمام درها و پنجره ‌ها را باز کنید تا جریان هوا به خوبی برقرار شود.

  1. از محل دور شوید

پس از قطع گاز و تهویه محیط، فوراً از محل نشت گاز دور شوید. به محلی امن و دور از ناحیه نشت گاز بروید.

  1. با امداد گاز و آتش ‌نشانی تماس بگیرید

به محض ایمنی یافتن، با شماره‌ های اضطراری امداد گاز و آتش‌نشانی تماس بگیرید. شماره امداد گاز 194 و شماره آتش ‌نشانی 125 است.

  1. از هر گونه وسیله آتش زا خودداری کنید

تا زمان رفع نشت گاز، به هیچ عنوان از کبریت، فندک و هر گونه وسیله ایجاد جرقه یا آتش استفاده نکنید.

  1. افراد حاضر در محیط را مطلع کنید

تمام افراد حاضر در محل را از وجود نشت گاز آگاه کنید. از آن ‌ها بخواهید که فوراً محل را ترک کنند

  1. از متخصصان حرفه ‌ای کمک بگیرید

کارشناسان آتش ‌نشانی و امدادگران شرکت ملی گاز همواره تاکید می کنند، هنگام بروز هر گونه مشکل با حفظ خونسردی خود، کلیه مراحل بالا را انجام دهید؛ اگر مهارت فنی و دانش کافی ندارید، هرگز به تنهایی به رفع مشکل نپردازید و حتما از تعمیرکاران و تکنسین های حرفه ای کمک بگیرید.

ایجاد تهویه برای رفتن بوی گاز

جدول چک لیست اقدامات فوری در صورت استشمام بوی گاز

اقدام توضیحات
حفظ آرامش وحشت و دستپاچگی می ‌تواند اوضاع را وخیم ‌تر کند.
خاموش کردن بخاری فورا بخاری را خاموش کنید و شیر گاز را ببندید.
باز کردن پنجره ‌ها برای تهویه هوا، تمام پنجره ‌ها را باز کنید.
ترک منزل همه افراد حاضر در منزل را به بیرون از منزل هدایت کنید.
تماس با اورژانس بلافاصله با شماره 125 تماس بگیرید و نشت گاز را گزارش دهید.
عدم استفاده از تلفن همراه از تلفن همراه در داخل منزل استفاده نکنید.
عدم روشن کردن وسایل برقی از روشن کردن هر گونه وسیله برقی خودداری کنید.
عدم دستکاری در شیر گاز تا زمان حضور ماموران امداد، به هیچ وجه به شیر گاز یا اتصالات بخاری دست نزنید.
توجه به علائم مسمومیت به علائم مسمومیت با گاز، مانند سرگیجه، تهوع، سردرد و تنگی نفس، توجه کنید. در صورت مشاهده این علائم، فوراً به اورژانس مراجعه کنید.

خودتان مشکل را حل کنید: راهنمای گام به گام

عیب ‌یابی سیستم‌ های مختلف، از جمله سیستم‌ های گازی گرمایشی، یک فرآیند پیچیده و حساس است که نیاز به دقت، مهارت و استفاده از ابزارهای مناسب دارد. با پیروی از مراحل گام به گام رفع عیب که در این بخش به شرح آن می پردازیم و استفاده از ابزارهای مناسب، شما می توانید مشکلات را به درستی شناسایی و رفع کنید.

  • شناسایی مشکل و محل نشت گاز

اولین گام در رفع مشکل، شناسایی منبع نشت است. این کار شامل بررسی علائم و نشانه‌ های موجود از جمله صدای غیر عادی، بو نامطبوع می باشد. باید به دقت تمام نقاط سیستم گازرسانی و بخاری را بررسی کنید تا منبع دقیق نشت را پیدا کنید.

ابزارهای مورد نیاز:

استفاده از محلول صابون و آب برای پیدا کردن حباب ‌های نشتی، راهکاری ساده و در عین حال کارآمد است.

علت بوی گاز بخاری در حالت شمعک

  • بررسی دقیق اجزا بخاری

یک بررسی ظاهری دقیق انجام دهید تا بتوانید علائم قابل مشاهده مشکلات مانند ترک ‌ها، نشتی‌ ها، سیم‌ های قطع شده یا اتصالات شل شده و فرسوده را پیدا کنید.

ابزارهای مورد نیاز:

رعایت نکات ایمنی با استفاده از عینک محافظ، دستکش کار و آچارهای مناسب توصیه می شود.

علت بوی گاز بخاری در حالت شمعک

  • بررسی دفترچه راهنما بخاری

در این مرحله، اطلاعات دقیق‌ تری از سیستم یا دستگاه مورد نظر جمع‌ آوری کنید. این اطلاعات شامل دفترچه راهنمای کاربر، نمودارهای سیم‌کشی، و سوابق تعمیرات قبلی است.

ابزارهای مورد نیاز:

دفترچه راهنمای کاربر، نمودارها و نقشه ‌های فنی مندرج بر روی بدنه بخاری با دقت مطالعه شود. در صورت لزوم می توانید با مشاوران ویم کالا تماس گرفته و خدمات مشاوره و پشتیبانی ما بهره مند شوید.

علت بوی گاز بخاری در حالت شمعک

  • تمیز کردن شمعک

قبل از هر اقدامی، بخاری را خاموش کرده و شیر گاز را ببندید. آلودگی ها و ذرات گرد و غبار که باعث عملکرد نادرست شمعک و ایجاد بوی گاز شده اند را با دقت تمیز کرده و مجددا شمعک را در جای خود نصب کنید.

ابزارهای مورد نیاز:

برای تمیز کردن شمعک بخاری، از دستکش و آب گرم و صابون یا محلول شوینده مناسب استفاده کنید.

علت بوی گاز بخاری در حالت شمعک

  • شناسایی و جایگزینی قطعات معیوب

پس از شناسایی منبع مشکل، قطعات معیوب را شناسایی کرده و در صورت نیاز آن‌ ها را جایگزین کنید.

ابزارهای مورد نیاز:

برای تعویض یا تعمیر قطعاتی که دچار مشکل هستند، از آچار و ابزار آلات مانند: پیچ‌ گوشتی، آچار، انبر دست ابزارهای جدا کننده قطعات استفاده کنید.

علت بوی گاز بخاری در حالت شمعک

  • آزمایش عملکرد

سیستم یا دستگاه را روشن کنید و عملکرد آن را بررسی کنید. به صدای دستگاه گوش دهید، میزان دما، فشار و سایر پارامترهای عملکردی را چک کنید.

ابزارهای مورد نیاز:

برای بررسی دقیق تر مشکلات، از ابزارهای تشخیصی تخصصی استفاده کنید. این ابزارها شامل تجهیزات تست الکترونیکی، دستگاه‌ های آنالیز گاز و دستگاه ‌های اندازه‌ گیری جریان (آمپرمتر) هستند.

چنان چه با انجام تمامی موارد بالا کماکان بخاری گازی شما مشکل بوی گاز در حالت شمعک دارد توصیه می شود حتما  از تعمیر کاران مجاز  بخاری گازی کمک بگیرید.

شمعک بخاری

اگر مشکل حل نشد، چه کنیم؟

با توجه به اهمیت موضوع و خطرات ناشی از وجود مشکل در شمعک بخاری، لازم است برای حفظ سلامتی و ایمنی افراد و جلوگیری از صدمات جبران ناپذیر هر گونه نشتی گاز به سرعت، توسط افراد مجرب و حرفه‌ ای رفع شود. مراجعه به تعمیرکار مجرب و دارای مجوز بسیار مهم است. تعمیرکاران حرفه ‌ای از ابزارها و تجهیزات تخصصی برای بررسی و رفع نشتی گاز بهره می برند؛ این ابزارها کوچک‌ ترین نشتی ‌ها را شناسایی می کنند.

آن ها با استفاده از روش‌ های استاندارد و ایمن که نیازمند دانش فنی و تجربه بالاست، مشکلات بخاری شما را رفع می ‌کنند. تعمیرکاران مجاز بخاری با تشخیص سریع و صحیح عیوب، زمان و هزینه ‌های اضافی را کاهش می ‌دهند. آن‌ ها  به سرعت مشکل را شناسایی و رفع می کنند، در حالی که افراد غیر مجرب ممکن است با آزمون و خطا با مشکل برخورد کرده و زمان و هزینه بیشتری را صرف نمایند.

علاوه بر موارد ذکر شده، به طور کلی توصیه می‌ شود که سالی یک بار، قبل از شروع فصل سرما، بخاری خود را توسط یک تعمیرکار مجاز سرویس کنید.  این کار به شناسایی و رفع معایب احتمالی بخاری قبل از بروز حادثه کمک شایانی می‌ کند، تا شما از عملکرد ایمن و کارآمد بخاری در طول فصل سرما اطمینان داشته باشید.

 

پیشگیری بهتر از درمان است: نکات ایمنی برای جلوگیری از بوی گاز

اقدامات پیشگیرانه و رعایت نکات ایمنی، نقش کلیدی در کاهش خطرات و حفظ سلامتی و امنیت جان و مال شما دارند. در ادامه به برخی از مهم ‌ترین اقدامات پیشگیرانه در این زمینه اشاره می‌ کنیم:

  • سرویس دوره‌ ای بخاری:به طور مرتب (حداقل سالی یک بار) بخاری خود را توسط یک تعمیرکار مجاز سرویس کنید. در این سرویس، شمعک، اتصالات، شیر گاز و سایر قطعات بخاری به طور کامل بررسی و در صورت نیاز، تعمیر یا تعویض ‌شوند.
  • بررسی اتصالات: به طور مرتب اتصالات شیلنگ و لوله ‌های بخاری را از نظر نشتی بررسی کنید.
  • استفاده از شمعک استاندارد: از شمعک استاندارد و مناسب با مدل بخاری خود استفاده کنید.
  • تنظیم شعله شمعک: شعله شمعک را به گونه‌ ای تنظیم کنید که به طور کامل مشعل اصلی را روشن کند. شعله‌ ضعیف یا ناقص باعث نشت گاز می شود.
  • استفاده از دودکش: حتماً برای بخاری خود از دودکش مناسب استفاده کنید. دودکش باید به طور کامل از بخاری خارج شده و به بیرون از منزل هدایت شود.
  • استفاده از تجهیزات ایمنی: از تجهیزات ایمنی مانند دتکتورهای گاز (آشکار سازهای نشت گاز) برای شناسایی زود هنگام نشتی گاز استفاده کنید.
  • استفاده از قطعات با کیفیت: همیشه از قطعات اصلی و توصیه شده توسط تولید کننده استفاده کنید. قطعات با کیفیت و معتبر در سیستم گازرسانی و بخاری از وقوع مشکلات و نشت گاز جلوگیری می کند.

پیشگیری همیشه بهتر از درمان است. برای جلوگیری از بروز مشکلات در آینده، با رعایت راه کارهای مطرح شده و توجه به چک لیست ایمنی زیر خطرات ناشی از بوی گاز بخاری را به حداقل برسانید.

چک لیست ایمنی بخاری

نکات ایمنی توضیحات
سالم بودن بخاری و دودکش بخاری را از نظر وجود ترک خوردگی، زنگ زدگی یا هر گونه آسیب دیگری بررسی کنید. دودکش نیز از نظر گرفتگی و انسداد چک شود.
محل نصب بخاری بخاری را در مکانی مناسب و دور از مواد قابل اشتعال مانند: پرده، فرش و مبلمان نصب کنید.
تهویه هوا هنگام استفاده از بخاری، حتماً دریچه ‌ای برای تهویه هوا منزل باز کنید.
ممنوعیت نصب در حمام، اتاق خواب و فضاهای بسته از نصب بخاری در حمام، اتاق خواب و فضاهای بسته خودداری کنید.
خاموش کردن بخاری هنگام ترک منزل هنگام ترک منزل، حتماً بخاری را خاموش کرده و شیر گاز را ببندید.
دور نگه داشتن کودکان و افراد مسن مراقب دسترسی کودکان و افراد مسن باشید.
عدم قرار دادن اشیاء بر روی بخاری از قرار دادن اشیاء بر روی بخاری جدا خودداری کنید.
بررسی و تنظیم شعله به طور مرتب شعله بخاری را بررسی کنید و در صورت نیاز، آن را تنظیم کنید.
دستکاری نکردن شیر گاز و اتصالات از دستکاری شیر گاز و اتصالات بخاری خودداری کنید.
خاموش کردن بخاری و بستن شیر گاز بعد از استفاده بعد از استفاده از بخاری، حتماً بخاری را خاموش کرده و شیر گاز را ببندید.

 با رعایت این نکات ساده از خطرات ناشی از نشت گاز شمعک بخاری در امان می مانید و از گرمای مطبوع و ایمن بخاری خود در فصل سرما لذت خواهید برد. ایمنی و سلامت شما و خانواده ‌تان در اولویت قرار دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ایمنی وسایل گازسوز کلیک کنید.

سوالات شما، پاسخ‌ های ما

  • چگونه می‌توانم نشت گاز را تشخیص دهم؟

استفاده از کف صابون برای بررسی اتصالات گاز اولین و کارآمد ترین راه تشخیص نشت گاز است.

  • آیا بوی گاز همیشه خطرناک است؟

بله، بوی گاز همیشه نشان ‌دهنده وجود نشتی یا مشکل در سیستم گاز است و باید فوراً بررسی و رفع شود.

  • شماره‌ های تماس اضطراری امداد گاز و آتش‌نشانی چند است؟

شماره امداد گاز 194 و شماره آتش ‌نشانی 125 است.

  • چه اقداماتی برای پیشگیری از بوی گاز در بخاری می ‌توانم انجام دهم؟

نگهداری و سرویس منظم بخاری، استفاده از تجهیزات ایمنی و نصب سیستم تهویه مناسب از جمله اقدامات پیشگیرانه هستند.

بوی گاز را جدی بگیرید!

در این مقاله به بررسی جامع بوی گاز بخاری در حالت شمعک پرداختیم. همواره به یاد داشته باشید که بوی گاز بخاری در حالت شمعک، نشانه هشدار دهنده ای است که باید به طور جدی به آن توجه کرد. با رفع به موقع مشکل نشت گاز، می ‌توان از بروز حوادث ناگوار و جبران‌ ناپذیر جلوگیری کرد. شناسایی منبع نشت، بستن شیر کنترل گاز، تماس با تعمیرکار مجرب، تهویه مناسب، و بررسی و تنظیم مجدد سیستم از جمله راه‌ های رفع بوی گاز بخاری هستند.

همچنین، نگهداری و سرویس منظم، استفاده از قطعات با کیفیت، نصب صحیح و استفاده از دتکتورهای گاز از جمله روش‌ های پیشگیری از بوی گاز بخاری هستند. مراجعه به تعمیرکاران مجرب برای رفع نشتی گاز اهمیت بالایی دارد، زیرا آن‌ ها به طور صحیح و ایمن مشکل را رفع می کنند و سلامت و ایمنی شما را تضمین خواهند کرد. رعایت توصیه‌ های کاربردی متخصصان، آموزش و آگاهی بخشی به خانواده ‌ها در مورد نشانه ‌ها و خطرات بوی گاز از دیگر موارد بسیار مهم است.

بنابراین، همیشه بوی گاز را جدی بگیرید و اقدامات لازم را بدون تأخیر انجام دهید.

3 نظر در “علت بوی گاز بخاری در حالت شمعک

  1. هشام دمستانی گفت:

    سلام.فیلتر بخاری یعنی چه وکجای بخاری قرار داره.بخاری گازی هیتا شعله ۷۰۰۰ روی شمعک بوی گاز خام میدهد.با تشکر

    1. هانیه احمدیان گفت:

      سلام مدیرفروش : 09185484080 تماس بگیرید،راهنمایی کنیم

    2. من گفت:

      زیر دکمه روشن خاموش کردن هست. یک پیچه که باید بازش کنی داخلش یه فیلتر کوچیک مثل فیلتر سیگار هست با سوزن سنجاق باید درش بیاری تعویضش کنی یا اگه نداشتی باید برعکس بذاریش که طرف سالمش فیلتر کنه گاز رو.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *